Web Analytics Made Easy - Statcounter

حرف و حدیث‌هایی درباره ساخت یا عدم ساخت سریال "موسی" مطرح شده که معلوم نیست بالأخره دغدغه‌های فرج‌الله سلحشور و جمال شورجه، سرانجام به قاب تلویزیون خواهد رسید یا خیر. ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۰:۲۵ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، چند هفته گذشته آخرین اخبار از سریال "موسی(ع)" را منتشر کردیم که تهیه‌کننده سریال در گفت‌وگویی با خبرنگار خبرگزاری تسنیم  اعلام کرده بود که آماده شروع پیش‌تولیدند و جمال شورجه هم در صحت و سلامت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از جملاتی که همیشه گروه سازنده این مجموعه الف ویژه تلویزیون به کار برده و هنوز هم در کلام‌شان وجود دارد تصمیم‌گیری نهایی سازمان صداوسیما است. به قولِ معروف علاقه‌مندند چنین سریال‌هایی ساخته شود حتی در لحن گفتارِ سیدمرتضی میرباقری معاون سیما و برخی از مسئولین دیگر هم این شوق دیده می‌شود اما در عمل باز هم سراغ برخی از کارهای دیگر می‌روند؛ چرا جدی نیستند تا چنین سریال‌هایی ساخته شود پرسشی‌ است که بسیاری دارند؟

با وجود انتشار خبر از سرگیری تصویربرداری سریال "سلمان فارسی" شایعاتی از توقف دوباره این مجموعه تلویزیونی در فضای‌مجازی مطرح می‌شود. سریالی که بنابر اعلام سیما در شهرک سینمایی نور ادامه خواهد یافت و بخش‌های تازه از فصل بیزانس سریال در این شهرک تصویربرداری می‌شود. در واقع "سلمان فارسی" به ترکیه نمی‌رود؛ با این حال به سراغ امرالله احمدجو یکی از نویسندگان سریال رفتیم و او به خبرنگارخبرگزاری تسنیم  گفت: به زودی "سلمان فارسی" تصویربرداری‌اش را از سر می‌گیرد. احمدجو در این گپ و گفت کوتاه توصیه کرد که تلویزیون در عرصه برنامه‌سازی و سریال‌سازی به کیفیت بیشتر توجه کند که هیچ راه دیگری برای رقابت با این همه رقیب وجود ندارد. برخی از کارهای خارجی را که می‌بینیم به جز مسائل غریزی، جنسی و خشونت‌طلبی محتوای جذابی ندارند و کارهایشان اصطلاحاً بزن‌برویی است، برای رقابت‌ با آنها از این راه‌ها استفاده نمی‌کنیم. تلویزیون باید سراغ کارهای خوش‌کیفیت در هر رده‌ای برود. 

قطعاً یکی از این کارها بازگشت تلویزیون به سریال‌های الف‌فاخر، معرفی قهرمانان‌ملی، شهدا و شخصیت‌های مذهبی است. قرار بود "ملک سلیمان" سریال تلویزیونی شود و با تهیه‌کننده‌اش گفت‌وگو کردیم که آن پروژه هم بلاتکلیف و منتظر تصمیم نهایی صداوسیما است مثل گفت‌وگوی چند هفته قبل با تهیه‌کننده سریال حضرت موسی(ع) که به خبرنگار خبرگزاری تسنیم  اعلام کرد آماده پیش‌تولید و حتی تولیدیم، حال جمال شورجه کارگردان‌مان هم خوب است؛ همه‌چیز بستگی به تصمیم صداوسیما دارد. به گفته سیداحمد میرعلایی در جریان آن گفت‌وگوی چند هفته قبل، نگارش فیلمنامه تمام شده، کارهای مقدماتی پیش از پیش‌تولید به پایان رسیده و همه‌چیز مهیای شروع پیش‌تولید و انتخاب عوامل و بازیگران و سرانجام تولید این مجموعه تلویزیونی است. 

روز گذشته تناقض‌های برخی از مسئولین رسانه ای سیمافیلم در فضای مجازی درباره سریال "موسی(ع)" ما را با این سؤال روبرو کرد که آیا تلویزیون برای ساخت این سریال جدی است؟ چون هم می‌گویند مایلیم و هم تصمیم جدی نداریم!  از طرفی معلوم نیست چرا  می‌گویند "جمال شورجه" از کارگردانی این سریال پشیمان شده است؟ شواهد نشان می‌دهد با بهانه‌جویی‌های جدید مثل برخی از پروژه‌های دیگر همچون "ملک سلیمان" دنبالِ خارج کردن این پروژه از گردونه الف فاخرهای تلویزیون‌اند. 

با پیگیری‌های خبرنگارخبرگزاری تسنیم  مشخص شد که جمال شورجه آماده ساخت سریال "موسی(ع)" است؛  چرا که خودش در گپ و گفت کوتاهی اعلام کرد که به لطف خدا و همکاری تیم پزشکی، مسیر بهبودی به خوبی پیش رفته و آماده ساخت سریال "موسی(ع)"‌است. در صورتیکه اعلام کرده‌اند اوضاعِ "جمال شورجه" به گونه‌ای نیست که بتواند سرکار فیلمبرداری برود. جمال شورجه همچنین در واکنش به اینکه در فضای رسانه‌ای از قولِ او گفته‌اند از کارگردانی سریال "موسی(ع)" پشیمان شده است، گفت: ساخت پروژه حضرت موسی(ع) همچون فریضه است و ولی‌امر تکلیف فرمودند؛ بنابر تعهدی که به موضوع سریال و نویسندگی مرحوم سلحشور دارم تا آخرین نفس، انجام وظیفه می‌کنم. 

سایه اقتصادِ بدون فرهنگ بر آگهی‌های غرب‌زده تلویزیون/ بیزینسِ بازیگران با تبلیغات صداوسیما

تلویزیون در این سال‌ها بیشتر به سراغِ مینی‌سریال‌‌ها یا سریال‌های کم‌بیننده و تک و توک کار پربیننده جذاب رفته و به جز "طلاق" ابوالقاسم طالبی، "جشن سربرون" مجتبی راعی و "سلمان فارسی" داود میرباقری که جلوی دوربین‌اند، کار استراتژیک و فاخر جزو حلقه‌های مفقوده تلویزیون به شمار می‌رود. در صورتیکه ماندگاری و توجه بیننده همیشه برای چنین آثاری بوده و هست؛ این سؤال مطرح است چرا بعد از این همه اطلاع‌رسانی و وعده‌های خود مسئولین تلویزیون در هر گفت‌وگوی رسانه‌ای از ساخت کارهای فاخر و شاهد مثال آوردن سریال "موسی(ع)"، این جدی نگرفتن به یک باره و مطرح کردنِ موضوع جایگزینی "جمال شورجه" جای سؤال و ابهام دارد؟ آیا تلویزیون می‌خواهد با گروهی دیگر به سراغ ساخت این پروژه برود یا فعلاً "موسی(ع)" را کنار می‌گذارند؟

انتهای پیام/

 

R1515/P/S4,1430/CT7 واژه های کاربردی مرتبط بازیگران سینما و تلویزیون ایران رسانه ملی سریال ایرانی تلویزیون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بازیگران سینما و تلویزیون ایران رسانه ملی سریال ایرانی تلویزیون بازیگران سینما و تلویزیون ایران رسانه ملی سیمافیلم سریال ایرانی تلویزیون سلمان فارسی جمال شورجه پیش تولید موسی ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۰۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش تهیه کننده نون خ به دستمزد نجومی سعید آقاخانی

به گزارش همشهری آنلاین، اخیراً بحث درباره ساختِ گران سریال در شبکه نمایش‌خانگی به سمتِ تلویزیون هم آمده است. یکی از تهیه‌کنندگان این‌طور گفته که هر قسمت ۲ میلیارد تومان آب می‌خورد.

او کف برآورد یک سریال رده الف تلویزیون را بین ۲ و ۲.۵ میلیارد تومان می‌داند؛ با وجود اینکه ممکن است برخی از سریال‌ها حتی با برآورد اولیه یک یا ۱.۵ میلیارد تومانی به ازای هر قسمت آغاز شوند، اما سالانه بسیاری از مجموعه‌ها در میانه تصویربرداری به الحاقیه بودجه می‌رسند و در ادامه به ارقام ۲ تا ۲.۵ میلیارد تومانی به ازای هر قسمت می‌رسند.

حتی یکی از تهیه‌کنندگان سیما پرده از نرخ پایه تولید سریال الف در سال ۱۴۰۲ دقیقه‌ای ۳۰ میلیون تومان برداشت. این گمانه‌زنی‌ها به سمتِ‌سریال‌های زیرخاکی و نون‌خ آمد. حتی برخی این‌طور اعلام کردند که سعید آقاخانی با دستمزد نجومی دوباره به تلویزیون آمده و حواشی‌ای خاص را به جان خریده است.

مهدی فرجی در واکنش به این گمانه‌زنی‌ها، بودجه عجیب و غریب و دستمزد نجومی سعید آقاخانی به خبرنگار تسنیم گفت: واقعاً بودجه این سریال به مانند بودجه‌های دیگر سریال‌های معمولی تلویزیون است. حتی یک ریال از میراث فرهنگی دریافت نکردیم. با بودجه صداوسیما که بسیار بودجه معمولی بود مثل دیگر سریال‌هایش این کار را ساختیم.

وی افزود: می‌گویند سعید آقاخانی دستمزد نجومی گرفته؟ این نکته را از همان «نون‌خ» اول هم می‌گفتند او در تیم نویسندگان، کارگردانی و بازیگری است برای هرکدام یک دستمزد می‌گیرد. اما آن موقع گفتم و الان هم می‌گویم دستمزد سعید آقاخانی مثل دستمزدهایی است که صداوسیما به همه پرداخت می‌کند. او برای «نون‌خ» که از نویسندگی تا مونتاژ حدوداً یک سریال درگیر کار بود رقمی که دریافت کرد حتی به مراتب از سریال «راز بقا» نمایش‌خانگی به مراتب کمتر بود. شاید برخی بپرسند چرا؟ چون آقاخانی به شاد کردن مردم علاقه‌مند است و این باور را دارد صداوسیما همچنان رسانه فراگیری است و مردم آن را می‌بینند.

فرجی همچنین در پاسخ به این سؤال که آیا سعید آقاخانی نسبت به اظهارنظر مجازی که داشته، «نون‌خ‌۵» پایان مجموعه‌های «نون‌خ» است تجدیدنظری خواهد داشت، گفت:‌ نمی‌دانم واقعاً؛ یک مقدار باید جلو برویم و ببینیم ظرفیت‌های داستانی برای «نون‌خ۶» پیدا می‌شود.

فرجی همچنین در خصوص احیای نهضت ساخت سریال‌های دنباله‌دار تلویزیون توسط سیمافیلم، خاطرنشان کرد: مهمترین موضوع در سریال‌هایی که چند فصله‌اند و به صورت سری ساخته می‌شوند، قصه است. حتماً باید به قصه به طور خاص و ویژه توجه کنیم، زیرا توجه به قصه و فیلمنامه، این ظرفیت را ایجاد می‌کند که مردم آن سریال را دوباره ببینند و دنبالش کنند. به هر حال این نوع سریال‌ها برای مردم یک نوع وابستگی ایجاد کرده که قصه و فیلمنامه خوب می‌تواند این خاطرات خوش و نوستالژی زیبا را برایشان تکرار کند.

او در پاسخ به این سؤال که نظرسنجی‌های تلویزیون را باور دارد که ۷۰ درصدِ مردم تلویزیون می‌بینند، افزود: من گاهی احساس می‌کنم بینندگان ما بیشتر از این آمارها و ارقام‌اند. صداوسیما شاید در این خصوص خیلی سختگیرانه اظهارنظر می‌کند. در ارتباطاتی که با مردم داریم می‌بینیم مخاطبان ما را به واسطه «نون‌خ» می‌شناسند و چقدر این سریال را دنبال کرده‌اند؛ به این باور می‌رسیم شاید بیش از این درصدها مردم مخاطب تلویزیون و سریال‌هایش هستند.

فرجی که گفته می‌شود قرار است یک سریال در نمایش‌خانگی را پیگیری کند به «کندو» احمدرضا درویش اشاره کرد که خیلی جدّی امسال این سریال را دنبال می‌کند که به جایی برسد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • «۸۷ متر» دوباره به تلویزیون بازگشت/خبر جدید کیانوش عیاری از سریال
  • سریال طنز «بدل» جایگزین «هفت سر اژدها» می‌شود
  • سریال «بدل» به تلویزیون می‌رسد
  • ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک
  • رخنه به قلب دشمن
  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی ؛ شایعه یا واقعیت
  • واکنش تهیه کننده نون خ به دستمزد نجومی سعید آقاخانی
  • چرا پخش یک سریال از تلویزیون با بازی پژمان جمشیدی متوقف شد؟
  • نرخ سرسام‌آور سریال‌سازی تلویزیون فاش شد
  • بازیگر پایتخت در سن ۷۱ سالگی |‌ عکس